Hakkında istiridye mantar miseli
Hakkında istiridye mantar miseli
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, gıda kıymeti erdemli bir gıda maddesi elde etmenin cepheı rabıta neşeli bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.
Kaynatılan tahılları kadeh kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları sertca rabıtalayın.
İstiridye mantarı beslemek için tohumlar, umumiyetle mantar yetiştirme kitleri veya özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğaltılır. İşte kadem aşama istiridye mantarı tohumlarını ne ekileceğiniz:
İstiridye mantarı tohumları ve mantarların dirimlik açısından birkötü faydası bulunmaktadır:
İstiridye mantarı tohumları, alelumum tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun vürutimi sağlamlanır.
This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup umumiyetle salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kabilinden fidan olarak da satın tuzakınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan elbette yetiştireceğinizle ilişkin umumi adımlar:
· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı kolayçe bastırarak düzeltin.
İstiridye mantarı esermek hem neşeli hem bile kârlı bir meşguliyettır. Mevsuk adımları izleyerek muvaffakiyetlı bir üretim gerçekleştirebilirsiniz.
İstiridye read more mantarı yetiştirilmesi kolayca olmakla yan yana arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile semere elde edebilirsiniz.
Ekolojik Ziraat: İstiridye mantarları, organik atıkları kıymetlendirmek ve toprağın standardını bırakmak için kullanılmaktadır.
· İceberg marulu ekseriya itici albeni koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları çoklukla baharatın erken veya hazanın adım atarında ekebilirsiniz. Türap sıcaklığı 5-18 °C beyninde olmalıdır.
her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun ilişkie Akakçe'den serlayın.
Hasat Şapka kısmı kenarlarından horya yakınlarında kıvrılmadan önce mantarları hasat edin. Genellikle ekimden 4-6 hafta sonra ilk hasat gerçekleşir. Hasat esnasında mantarların kök kısmını dikkatlice kesin.